İş modeli

Change.org gururla gücünü sizden alıyor

Change.org, görmek istedikleri değişimi yaratmaları için, dünyanın her yerindeki insanları güçlendiriyor. Platformumuzun herkese ücretsiz, bağımsız ve erişilebilir olması için, senin gibi insanlar imza kampanyalarına ve platformumuza maddi destekte bulunuyor.

Yaptığımız işi desteklemenin iki yolu var.

İmza kampanyalarına destek vermek

İnsanlar, yaşamlarında ve topluluklarında en acil konular hakkında kampanya yürütmek için Change.org’u kullanıyor. Kampanya başlatanların kampanyalarını daha çok kişiye ulaştırabilmesi için, imzaladığın kampanyaları prome edebilirsin. Bu destekle kampanya Change.org’daki diğer kullanıcılara gösterilir, kampanyanın imza sayısı, görünürlüğü ve başarı şansı artar.

Platforma destek vermek

Change.org’un maddi destekçileri arasına katılarak platformumuza güç verebilirsin. Desteğin sayesinde; ekibimiz daha fazla kampanyanın kazanılması için kampanyacılara destek verir. Yazılım ekibimiz platformumuza yeni özellik ve teknolojiler ekleyebilir. Platformumuz herkes için ücretsiz ve bağımsız kalmaya devam eder.

Bir Sosyal Fayda Şirketi olan Change.org, kâr amacı gütmeyen bir yönetim kurulu — Change.org Vakfı — tarafından denetlenmektedir. Bu yönetim aynı zamanda Vakfın hayır faaliyetleri olan Change.org Programlarını da denetlemektedir. Bu hibrit yapı, bir teknoloji şirketinin tutku ve gelişme odaklılığını, kâr amacı gütmeyen bir kuruluşun misyon odaklı yönetimi ile birleştirmemizi sağlıyor. Bu yapı aynı zamanda Change.org’u sosyal değişim için dünyanın en büyük kâr amacı gütmeyen teknoloji platformu yapıyor.

Written by
pchew
February 22, 2019 7:39 pm